Toplum yararına çalışma programı kapsamında ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Denizli işkur müdürlüğü işbirliği ile ilçemiz okullarına hizmetli alımı başvuruları ilçe milli eğitim müdürlüğünde devam etmektedir.  Kasabamızda mevcut bulunan okullar için de hizmetli alımı ile ilgili kura çekimi 28 Ocak 2010 Perşembe günü saat 14.00 da Tavas Belediye Toplantı salonunda noter huzurunda yapılacaktır.

Kasabamızdan katılmak isteyenler gerekli bilgiyi Belediyemizden alabilirler

4 Yorum to “OKULLARA HİZMETLİ ALIMI”

1. MEHMET EMİN HAMARAT diyor ki:

Ben Şanlıurfa Kanuni sultan süleyman ilköğretim okulunda 4ay işkur tarafından çalıştım.fakat anlamadıgım niye iş kur 8ay çalıştırmıyor da 3ay.zaten millet aç.türkiyede 600tl çalışan çok insan varken.neden 3ay bence resmen kafa buluyorlar.ben şu an işsizim ne olacak.bir proje yapıyorsanız.adam gibi yapın.ben kimseye taş atmıyorum ben hayatta hiç siğortam olmadı.okulda oldu ama3ay benim yaptığım temizlik urfa da değil en kral hizmetliyi getir vız gelir adamlar akşamları sınıflara sadece bir süpürge çöpleride öğrencilere attırıyorlardı,aylık 1350alan adam ayın15 ni.hesaplamaktankafasını karıştırmaktan sınıfları karıştırsa belki benim gibiler dert yanmazlar.vatan millet sağolsun.allaha emanet olun.

2. ali diyor ki:

ben konya imrenler c.p.lisesinde 3 ay iş gur işcisiydim ama su an bosum hizmetli yapmanızı isdiyorum

3. MEHMET EMİN HAMARAT diyor ki:

4. Sayın başbakanımız,millieğitimbakanımız,Allah rızası için bu hizmetli alımlarını,2yıldan beri 3ay çalıştırıp sonra silbaştan ne olacak.Onca sizlere umut baglayanlar,yarınlarımız,hep 3ay üzerinemi olacak.Ben bu projenizi begeniyor fakat,göz noyamaktan başka bir şey değil.Türkiye,de 650tl.ye siğortalı olmak isteyen öyle kişiler varki,siz bile hayal edemezsiniz.Sizlerde,bizlerde dünya da kalıcı değiliz,fakat TÜRKİYE,ve Dünyada çok sevilen bir eşi bulunmaz lidersiniz.Gün gelecek siz ve hepimiz mazi olacağız.ama ne olur bu projeleriniz,kalıcı ve gerçekten çalışan üreten,akşam oldumu bir helal ekmek evine götüren insanlara verin.Geçmişte Torpil,falan filanın yakını derken,devletten kadro alan ve,nasılsa ben her ayın 15.de gidim maaş alayım.insanlardan ayırın.Ben biliyorumki sizler artık fosilkleşmiş zihniyeti kaldırıp,Çalışan,alınteri döken insanlara iş vereceksiniz,fakat gelin görünki,tüm okullarda kadro alan kişiler,sabahları yüzde 60.şı müdürden sonra gelen sabah ve akşam eve giderken müdürlerden önce çıkan insanları ayıtr etmenin zamanı geldi.Sadece sınıfları bir fırça ile akşamı eden haram para kazanan insanalrı istemiyoruz.Bu proje devamlı olsun.Artık mütahitmi,millieğitimmi.veya işkurmu,yapar ama her sezon iş verilsin ama okullarda denetlensin.çok okularda tuvaletler,sınıflar afedersiniz,hayvanlar bile orada barınmaz.Ne yazıkki öğrencilerimizin sağlığı.sıfır.Uzun lafın kısası bende Şanlıurfa kanuni okulunda 3ay çalıştırıldım.şu an 20tl,ye kantinde 5gün çalışıyorum.400tl ev geçinirmi,400tlye kira ödenirmi,400tl ye nasıl yaşayacağım.sizlerden açıklama bekliyor ve bu projede beni de aılınız.Hepinize sevgi ve saygılarımı sunar ellerinizden öperim.

Yorum Ekleyin